FAQ

Q. Hvor og hvordan?

Konverteringen af din cykel foregår på vores værksted i Vanløse og klares på ca. 3 timer. Derfor kan du typisk få din cykel med hjem samme dag som du aflevere den. Kontakt os på tlf. 31178580 for at booke en tid eller kom forbi butikken i Vanløse.

Q. Hvilken løsning passer til min cykel?

I mange tilfælde vil du frit kunne vælge mellem centermotor eller forhjulsmotor. Dog vil der være nogle cykler hvor kun den af løsningerne passer. Du kan læse vores guide til almindelig cykler her og til ladcykler her.

Q. Hvad er top hastigheden?

Tophastigheden kan begrænses elektroniks efter dit ønske. Du kan finde den maksimale tophastighed i beskrivelsen under de forskellige produkter. Dog skal vi gøre opmærksom på at den endelige tophastighed også er afhængig af din cykels gearing. Er din cykel meget lav gearet er det ikke nødvendigvis sikkert at du vil kunne opnå den maksimale tophastighed.

Q. Hvad siger loven?

Når du cykler på en elcykel, gælder de samme færdselsregler som på en almindelig cykel. Men der er særlige regler for, hvordan din elcykel skal være indrettet og udstyret.

  • Der må kun være én motor på cyklen
  • Motoren må kun hjælpe, når der trædes i pedalerne (nogle elcykler har dog såkaldt “gå-assistent”, der kan trække med op til 6 km/t. Det er en hjælp til at trække cyklen op ad stejle ramper mv.)
  • Motoren må ikke afgive mere effekt end 250 watt
  • Motoren må kun hjælpe op til et maksimum på 25 km/t
  • Mht. bremser, lys og andet udstyr gælder samme regler som for almindelige cykler

Q. Hvor langt kan jeg køre på en opladning?

Rækkevidden afhænger af batterikapaciteten. Typisk vil du kunne forvente 50 – 60 km på et 10Ah batteri og 65 – 75 km på et 13Ah batteri, på almindelige cykler. Og 40 – 45 km på ladcykler. Alle målinger foretages på middel hjælpetrin.

9ad672c3a2

Stadig brug for hjælp?
Kontakt os på
tlf. 93 60 47 57