FORTRYDELSESRET.

Når du handler hos Greenrider.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesret gælder fra den dag du modtager varerne og 14 dage frem.

Varerne må ikke have været taget i brug og evt. plumper og forseglinger må ikke have været brudt. Desuden skal varerne returneres i original emballage og i samme stand som du modtog dem.

Fortrydelsesretten gælder ikke bestillingsvarer, democykler, nedsatte varer eller outlet varer.

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten skal du sende en mail til info@greenrider.dk indeholdende din faktura og dine bank oplysninger. Når vi har modtaget varerne retur vil beløbet bliver overført til din bankkonto inden for 3 hverdage.
Returvarer skal sendes til følgende adresse:

Greenrider.dk
Jyllingevej 42, st. th.
2720 Vanløse

Bemærk! Sendes returvare til pakkebokse, posthuse, pakkeshops eller anden adresse en ovenstående, faktureres der et afhentningsgebyr på 499 kr.

Du kan ikke benytte fortrydelsesretten ved at undlade at afhente eller modtage varerne. Varerne skal først modtages/afhentes og derefter returneres.

Returfragten betales af kunden selv. Kunden bære ansvaret for produktet i hele perioden fra det modtages af kunden til det er retur hos os. Det gælder også hvis produktet bliver beskadiget eller forsvinder under returfragten.

Bemærk at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Hvis:

  • Produktet har været taget i brug.
  • Produktet er blevet beskadiget, imens du havde ansvaret for det.
  • Manglende original emballage.
  • Manglende dele, som fx skruer/bolte eller andet.
  • Plomberinger er blevet brudt.

REKLAMATION OG GARANTI.

Produkter købt hos Greenrider.dk er omfattet af følgende garantiordninger.

Montering i vores butik.
2 års garanti. Kræver et service seneste 6 måneder efter monteringen. Pris på serviceeftersyn: 298 kr.

Gør-det selv kits, købt på webshoppen eller i vores butik.
2 Års garanti

Følgende produkter er ikke omfattet af ovenstående garantiordninger.

  • Bestillingsvare (produkter som ikke er en del af vores varesortiment)
  • Specielfremstillet/modificerede produkter (Produkter som er modificeret eller produceret ud fra kundes specifikke ønsker/krav.)
  • Demo cykler.
  • Outlet vare og brugte vare.

Bestillingsvare:
Ved bestillingsvare er det til enhver tid leverandørens garanti regler som er gældende. Greenrider.dk fungere i dette tilfælde kun som kontaktformidler/rådgiver mellem kunde og leverandør.

Specialfremstillet/modificeret produkter:
Er produktet specialfremstillet eller modificeret efter kundes specifikke ønsker/krav, frafalder alt garanti og reklamationsret.

Demo cykler:
2 års garanti på el-installationen og el-delene. Kræver et service seneste 6 måneder efter monteringen. Pris på serviceeftersyn: 298 kr. Ingen garanti/reklamationsret på selve cyklen.

Outlet vare og brugte vare:
Garantiperioden vil fremgå i produktbeskrivelse under hvert enkelt vare.

Er produktet beskadiget som følge af påkørsels, slag, tab, fejlagtig brug, forkert installation eller manglende vedligeholdelse, forbeholder vi os retten at afvise sagen som reklamation.

Er undersøgelse eller reparation påbegyndt, men sagen ikke er omfattet af reklamationsretten, kan der blive pålagt et gebyr som dækker evt. timeforbrug, materialer mm.

Kapacitetstab på batterier er ikke omfattet af reklamationsretten, da kapacitetstab anses for at være en naturlig del af batteriets livscyklus.

Ønsker du at benytte dig reklamationsretten skal du sende en mail til info@greenrider.dk indeholdende din faktura, dit telefonnummer samt fejlbeskrivelse. Når vi har godkendt reklamationen, skal du sende de fejlbehæftede produkter til følgende adresse:

Greenrider.dk
Jyllingevej 42, st. th.
2720 Vanløse


Bemærk! Sendes reklamationsvare til pakkebokse, posthuse, pakkeshops eller anden adresse en ovenstående, faktureres der et afhentningsgebyr på 499 kr.